FG launched hashtag IGotSurvivalFund to show Survival Fund Beneficiaries Testimonies

MSME Survival Fund Nigeria is for real, successful applicants have been given testimonies how Federal Government paid money to their account after registering for MSME Survival Fund Application Form. See more details under.

I Got Survival Form Hashtag

Recently, MSME Survival Fund Nigeria launched an hashtag #IGotSurvivalFund to show testimonials from beneficiaries across the country. According to SurvivalfundNg, payments have been made and are still ongoing, payments are currently disbursed in batches for applicants who meet up with the application form requirements.

The Government of Nigeria also tweeted the SurvivalFundNG #1GotSurvivalFund on their handle and asked Nigerians to follow the hashtag #1GotSurvivalFund to see testimonials from beneficiaries.

Mostly Asked Questions and Answers for MSME Survival Fund Nigeria Application Form

1) Is SMEDAN number optional or compulsory?

ANSWER: It is compulsory for Survival fund payroll support.

2) What should I do if I try to login to my account but said account locked?

ANSWER: Wait for another 20 minutes to reset your password.

3) Can I register for two Survival fund scheme?

ANSWER: No! You can only register for one Survival fund scheme or stand the risk of being disqualified.

4) If I make mistake during registration can I edit my application?

ANSWER: No! Application already filled and submitted can not be edited so avoid making mistakes.

5) What should I do if I try to register but the portal is not opening?

ANSWER: Ensure you are connected to a good internet connection and a strong browser. If this occurs don’t stop trying.

6) When will Application for free CAC commence?

ANSWER: Free CAC Registration has commenced! Stay tuned to Survival fund social media channels for update.

7) What should I do if I am not eligible to apply for Survival fund payroll support?

ANSWER: Apply for other categories you are eligible for eg MSME Grant or Offtake.

8) What is the real Survival fund Application portal link?

ANSWER: https://www.survivalfund.gov.ng or https://Survivalfund.ng

9) When is the Survival fund payroll support or Application Closing date?

ANSWER: 15th October 2020

10) When is the other categories of Survival fund scheme be accessible for the public?

ANSWER: Soon! The general public will be notify through Survival fund social media information channels.

12) I received a confirmation call but I have not been paid?

ANSWER: Payments are currently disbursed in batches. Kindly remain patient as the process is still ongoing.

Recommended Posts

Npower Nexit Portal Email update

Code to check NIN Number

Link your SIM Cards with National Identification Number NIN

SMEDAN BOA Loan Application Form  2021 for Small Business

National Health Insurance Scheme Recruitment

P-AADS Youth Loan Application 2020/2021

NYIF Grants Application Form 2020/2021

CBN Free Interest Loan 2020/2021

How to check Npower Batch C List 2020/2021

WAEC Results has been released check here

Access Bank Free Interest Loan Grants apply here

Salzburg Global Internships List 2020/2021

NLNG SIWES IT Form 2020/2021

Health Benefits of eating Groundnut in Night

Harvard University Scholarship Application Form

Don’t forget to drop your comments with COMMENT BOX. Feel free to ask us questions; our team will respond to you, we will update you if there are any changes. All you need to do is to follow us via social media platform.

For latest news update about Survival Fund Loan Successful Applicants

Just like our Facebook Page to get updates, Join here

Follow us on twitter. Follow Us Here

Please don’t forget subscribe to the site using your Email address for more updates, it is totally free

Survival Fund Loan Successful Beneficiaries 2021

Vera

Blessed Vitus is the Founder and a Publisher at Efficiencyview.com. A seasoned online Publicist and a Geologist

2 thoughts on “FG launched hashtag IGotSurvivalFund to show Survival Fund Beneficiaries Testimonies

  • December 26, 2020 at 10:42 pm
    Permalink

    I registered for survival fund since, but up to know I’m not received any information about it.

    Please can you notfiying if is ready.

    Reply
  • December 27, 2020 at 11:31 am
    Permalink

    I got my own, thank you survival fund and federal government of Nigeria especially the president of the federal republic of Nigeria.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: