How to update Npower NEXIT Portal Record Correctly

This post is all about steps on how to update your Npower NEXIT Portal Record Correctly for Exited Npower Beneficiaries. The Npower NEXIT Portal Dashboard has three sections which comprise the record update, edit status, and check exit status.

Here I will focus on how to update Npower NEXIT Portal Record Correctly for a successful Verification for CBN Empowerment and Entrepreneurship Options for Exited NpowerBatch A and B Beneficiaries.

Steps below will guide you to update Npower NEXIT Portal Record for a successful Verification.

NEXIT Portal Registration Record Update

Login here Successfully

To commence your record update process, first Sign up with your email used during Npower Registration, The Sign-up enables verification of your identities to ensure your are a Batch A or B Npower Beneficiary before granting you access to update your records on the portal to qualify you the opportunities to access CBN Empowerment options.

In order to keep your Nexit portal profile correctly updated, you must fill the update record section of the portal. To help fill that part correctly.

See List of Empowerment and Entrepreneurship Options by CBN

NEXIT Portal Questions and Answers

Beneath are some of the questions and how to answer them:

  1. Do you have a job after exiting from the N-Power Programme?
    ANSWER: No
  2. What type of job?
    ANSWER: Self-employed
  3. During the N-power programme, did you acquire a skill?
    ANSWER: If you do say Yes, if not say No
  4. Do you have an existing business?
    ANSWER: No
  5. Do you have any business idea you intend to start?
    ANSWER: Yes
  6. Do you desire to own a business venture?
    ANSWER: Yes
  7. Do you need a loan for your business venture?
    ANSWER: Yes
  8. Would you like to participate in a digital and e-commerce skills acquisition training programme?
    ANSWER: Yes

Now it is remaining The “Add any additional info” part is where you should sell yourself properly but keep it short. Tell them about the Category of Npower you were enrolled in and if you want to be transition in that part. If not leave it blank.

NEXIT Portal Email Verification

Don’t forget to drop your comments with COMMENT BOX. Feel free to ask us questions; our team will respond to you, we will update you if there are any changes. All you need to do is to follow us via social media platform.

For latest news update about NEXIT Portal Record Update for Npower Exited Volunteers

Just like our Facebook Page to get updates, Join here

Follow us on twitter. Follow Us Here

Npower NEXIT Portal Record Update 2020

Vera

Blessed Vitus is the Founder and a Publisher at Efficiencyview.com. A seasoned online Publicist and a Geologist

One thought on “How to update Npower NEXIT Portal Record Correctly

  • February 3, 2021 at 1:07 am
    Permalink

    Name:Udoh Blessing James
    State: Aks
    Phone: 08060080115
    I am Blessing James Udoh of Batch B N-health
    Have not been able to input my e-mail error occurred, my e-mail is still valid, blessing4good@gmail.com ,pls am looking forward for ur support. Blessing James Udoh

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: